loading...
تکنو مکانیک
کاظمی بازدید : 1284 سه شنبه 1395/07/27 نظرات (0)

عنوان  فارسي مقاله: اثر شکل فيزيکی علوفه بر عملکرد و  رفتار تغذيه و قابليت هضم گوساله هلشتاين

عنوان انگليسي مقاله: Effect of physical form of forage on performance, feeding behavior, and digestibility of Holstein calves

رشته: صنایع غذایی - زیست شناسی  

مشخصات فايل ترجمه:  14 صفحه word

ترجمه چکيده مقاله:
شکل فيزيکي علوفه ممکن است به رشد سيرابي کمک کند که اين خود ممکن است باعث افزايش وزن بدن، کاهش مواد موجود (DM) يا مصرف غذا، هضم غذا، و در نتيجه باعث سلامت لبنياتي گوساله شود. هدف اين تحقيق بررسي دو شکل متفاوت مصرف علوفه توسط روي رفتار، قابليت هضم ظاهري، و رفتار تغذيه اي گوساله هاي جوان شود. 20 گوساله ي نر هولستين(46. 8}1. 2kg) به صورت تصادفی علامت گذاري شدنداز بدو تولد با يکي از دو روش تغذيه اي در جايي که آنها را در معرض يک جيره غذايي پيچيده قرار مي دهند (بر اساسيک مبناي DM) 90% تغليظ پودر آغازي و هر يک از اين دو تا (1) 10% به صورت درشت تکه شده (3-4cm)  يونجه (CRS؛  n=10( يا (2) 10% زمين عالي (2 mm) علف يونجه (FN؛   n=10). به همه گوساله ها 8 ليتر شير جايگزين (MR؛  1. 2 KG از DM) از بدو تولد؛ مقدار MR به طور پيشرونده کاهش پيدا کرد بعد از WK براي قادر ساختن از شير گرفتن با اتمام هفته هفتم. مطالعه و بررسي تمام شد بعد از هفته هشتم. مصرف جيره مخلوط، MR، و آب روزانه کاهش پيدا کرد، و گوساله ها اضافه وزن پيدا کردند دو بار در عرض يک هفته. نمونه هاي غذا و پس مانده هاي آن در عرض هفته هفتم و هشتم براي بررسي محتواي تغذيه. 
مصرف جيره مخلوط، MR ، و آب به صورت روزانه گزارش شد و گاوها دو بار در هفته وزن مي شوند. نمونه هاي غذا و پس مانده هاي غذايي در هفته 7 و 8 براي ارزيابي هاي محتوي غذايي جمع آوري شدند. داده هاي رفتاري براي هر گاو براي مدت دو ساعت در طول هفته 6 و 8ام براي يک ارزيابي کلي هر حيوان 28 ساعت در هفته مورد ارزيابي قرار گرفت. کليه فضولات در طول هفته 8ام براي تعيين قابليت هضم جمع آوري شدند. گاو ها تغذيه شده با CRS در واقع DM  بيشتري نسبت به انوع  FN دارند.
کاظمی بازدید : 1055 سه شنبه 1395/07/27 نظرات (0)

عنوان  فارسي مقاله: روش تولید ماست کم چرب با اسید لاکتیک کم با عصاره میوه به آب پز شده

عنوان انگليسي مقاله: Production of low-fat yogurt with quince (Cydonia oblonga Mill.) scalding water

رشته: صنایع غذایی  

مشخصات فايل ترجمه:  15 صفحه word

ترجمه چکيده مقاله:
عصاره آب پز شده ی به، از نقطه نظر ترکیبات فنلیک و فلاونوئیدها، بسیار غنی است که خواص آنتی اکسیدانی جالبی ارائه می نماید و همچنین حاوی اسیدهای  آلی و قندها می باشد. هدف از این مطالعه، ارزیابی استفاده مستقیم از عصاره آب پز شده ی به ، برای تولید ماست کم چرب است.علاوه بر این، این عصاره باعث بروز تغییر  رنگ ماست و کاهش حساسیت  میشود . عصاره آب به، اثر بازدارنده ای در برابر باکتری های اسید لاکتیک دارد که، احتمالا به علت مقادیر زیاد پلی فنول میباشد. در نتیجه، ماست غنی شده با آب عصاره به، دارای PH  بالاتر و مقدار اسید لاکتیک کمتری در مقایسه با دیگر ماست ها میباشد. این تغییرات در خواص رئولوژیکی و بافتی آنها منعکس شده است:  ماست های نرم با تغییر شکل بالا و رفتار الاستیک پایین و ویسکوزیته (چسبناکی) همراه هستند. پژوهش های آینده علاوه بر عصاره آب به در غذاهای دیگر، به مطالعه خواص ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی آنها میپردازد.
کلید.اژه: میوه به، آب پز شده، ماست، محصول فرعی، فعالیت آنتی اکسیدان
مقدمه:
فاضلاب می تواند از مراحل مختلفی در صنایع غذایی مانند فرایند تمیز کردن و مرحله سفید کردن میوه یا سبزیجات ایجاد شود، یا به عنوان یک محصول ثانویه نظیر فیبر موجود در رژیم غذایی ، فرآوری شود. امکان تولید فاضلاب از صنایع غذایی انسانی به ارتقای روند اقتصادی و فرآوری غذایی کمک میکند. میوه به بدلیل سختی فرآیند تخمیر، تلخی و گسی ، خیلی تازه بنظر نمیرسد. اما هنگامی که رسیده میشود، برای تولید مارمالاد ، مربا ، ژله و کیک بکار میرود. Eodriquez Guisado و همکارانش در سال (2009) مقدار متوسطی برای خصوصیات شیمیایی پنج میوه جمع آوری شده در جنوب شرقی اسپانیا تعیین کردند که نشان دهنده میزان آب بالا ( 76.72 g/100 گرم ) ، فیبر خام بالا ( 5.33 g/100 گرم ) ، و مقدار کمی چربی    ( 1.95 g/100 گرم ) است . میوه به  (مانند سیب و گلابی ) متعلق به خانواده Roseaceae میباشد و خواص مفید خوب و تثبیت شده ای برای سلامت انسان ها دارد.
کاظمی بازدید : 1197 دوشنبه 1395/07/26 نظرات (0)

عنوان  فارسي مقاله: سیستم جديد بسته بندی هاور و بکر برای پرکردن محصولات نسوز

عنوان انگليسي مقاله: A New Packing Technology For Filling Refractory Products

رشته: محیط زیست 

مشخصات فايل ترجمه:  7 صفحه word

ترجمه چکيده مقاله:
به عنوان يك گروه تکنولوژیكی، هاور و بکر، از موقعیت برجسته ای در بازارهای جهانی تکنولوژی بسته بندی برخوردار است.
سیستم پرسازی HAP THE(HAVER ADAMS PROCESS)  یک سيستم بسته بندی FFS (FORM FILL SEAL) مبتکرانه برای قراردادن محصولات پودري در کیسه های پلاستیکی PE می باشد. این تکنولوژي جدید برای اولین بار در صنعت نسوز با موفقیت فراوان به کار گرفته شد. مزیت عمدۀ آن عبارت است از: بسته بندی متراکم، نظافت و پاکيزگي در طی پرسازی کیسه  و در تمام طول مدت انتقال کل محصول، زنجیرۀ توزیع، محافظت بهینۀ محصول، افزایش تاریخ مصرف و بهبود ظاهر بصری. تأثیر مثبت دیگر آن ايجاد مقاومت زیاد در برابر پارگی است.
مقدمه:
تولید کنندگان مواد نسوز با تقاضای بازار خود مبنی بر عرضۀ کیسه های تمیز و جمع و جور و کوچک با وزن بسیار دقیق مواجه هستند. مقررات مربوط به انتشار گرد و غبار مجاز وجود پروسه های پرسازی تمیز بویژه برای کیسه های تنگ و محکم را ایجاب می کند.
امروزه، پروسه های تولید مستلزم تکنولوژی ماشین آلات انعطاف پذیر هستند تا زمان دگرگون کوتاه و حداکثر دسترسی عملی را بیمه کنند.
2.تکنولوژی ماشین پرسازی یکپارچه به عنوان یک واحد جمع و جور و کوچک
Haver & Boecker یک سیستم کاملا اتوماتیک و کاملا مهندسی براي پرسازی کیسه های سوپاپ که بشترین تقاضا را دارند، می باشد. این تکنولوژی ماشینی یکپارچه در تنظیم دقیق محصول، دستگاه و ابزارآلات بسته بندی که مزیت بهینۀ مصرف کننده است را عهده دار می شود.
کاظمی بازدید : 1460 دوشنبه 1395/04/07 نظرات (0)

عنوان  فارسي مقاله:  دستورالعمل های بهداشتی در ارتباط با مصرف ماهیان و آبزیان دریاچه ای و رودخانه ها

عنوان انگليسي مقاله:  Health Advisory for Fish and Shellfish from Clear Lake, Cache Creek, and Bear Creek

رشته:    زیست شناسی - شیلات

مشخصات فايل ترجمه:  4 صفحه word

ترجمه چکيده مقاله:
چرا OEHHA (سازمان بهداشت محیط زیست) دستورالعمل های بهداشتی جدیدی را در ارتباط با ماهیان دریاچه ای و جویبارها ارائه می دهد ؟
دستورالعمل های مربوط به مصرف ماهی در سال 1987 در ارتباط با دریاچه ها مطرح شد. از آن زمان به بعد، نمونه های بسیار زیادی از ماهیان به عنوان بخشی از این مطالعات در ارتباط با آلودگی های جیوه ای آن در دریاچه ها و نهرها جمع آوری شد. سازمان بهداشت محیط زیست (OEHHA) از اطلاعات مربوط به این بررسی ها استفاده کرد تا دستورالعمل های مربوط به این دریاچه ها و توسعه دستورالعملهای مصرف که به بازتاب دادن اطلاعات علمی حال حاضر بر روی جیوه می پردازد، را به روز کند. همچنین ماهیان از نظر داشتن جیوه در این نهرها مورد بررسی قرار گرفتند. این سازمان از نتایج مربوطه استفاده کرد تا دستورالعملهایی را در ارتباط با ماهیگیری تفریحی افراد از این مجموعه دریاچه ها ارائه دهد.
مجموعه ای از این دستورالعمل ها در ارتباط با زنان باردار و افراد 17 سال به پایین که نسبت به متیل جیوه دارای حساسیت بیشتری می باشند ( بیشترین میزان جیوه ای که در ماهیان وجود دارد) کاربرد دارد. مجموعه دوم آن زنانی که در دوران بعد از بارداری و مردان نیز کاربرد دارد.
از آن جایی که متیل جیوه، سیستم عصبی را تحت تاثیر قرار می دهد، زنان باردار و کودکان زیر 17 سال برای خوردن این ماهیان می بایت نکات ایمنی را رعایت کنند.
چرا جیوه در ماهیان این مناطق یافت شد ؟
آلودگی جیوه در ماهیان یک مشکل جهانی می باشد. تشعشع توسط آتشفشان ها و نیروگاه های سوختی باعث انتشار جیوه در هوا می شوند که قبل از قرار گرفتن در درون اقیانوس ها، دریاچه ها و مخازن آب، می تواند در سرتاسر جهان پخش شود.
کاظمی بازدید : 937 شنبه 1394/12/08 نظرات (0)
مشخصات فايل:
  • عنوان انگليسي مقاله: Optimizing chocolate production through traceability: A review of the influence of farming practices on cocoa bean quality
  • عنوان فارسي مقاله: بهینه سازی تولید شکلات از طریق قابلیت ردیابی:بررسی تاثیر فعالیت های کشاورزی بر کیفیت دانه کاکائو
  • مشخصات فايل مقاله: 21 صفحه pdf
  • مشخصات فايل ترجمه: 39 صفحه word
  •  سال انتشار مقاله: 2013
  • ترجمه چکيده مقاله:
     با توجه به تحولات اخیر در سیستم های ردیابی در حال حاضر امکان مبادله مقدار قابل توجه داده ها از طریق زنجیره عرضه مواد غذایی وجود دارد. شیوه های کشاورزی ارگانیک توسط کشاورزان کاکائو با اعمال زنجیره تامین شکلات به شدت تحت تاثیر پارامترهای کیفیت مختلفی از جمله شکلات بوده است. با این حال اطلاعات مربوط به این اعمال به طور معمول بر تولید کننده شکلات نمی رسد. در نتیجه مشخصات بسیاری از مواد خام را نمی توان در عملیات در نظر گرفته و تاثیر آن را در فرایند تصمیم گیری مربوط به تولید شکلات دید. در سال های اخیر بسیاری در مطالعات در زمینه بررسی تاثیر فعالیت های کشاورزی خاص در تولید دانه های کاکئو و پارامترهای کیفیت شکلات انجام شده است. با این حال هیچ تجزیه و تحلیل جامعی از متغیرهای فرایند در زنجیره انجام نشده و اثراتی برروی کیفیت دیده نمی شود. در این مقاله با بررسی و طبقه بندی منابع موجود در این بحث از نظر متغیرهای پروسه در سراسر زنجیره و اثرات آنها بر کیفیت و عطر وطعم دانه های کاکائو و محصول نهایی شکلات را انجام داده ایم. پس از تجزیه و تحلیل مطالعات قبلی قادر به شناسایی مزایای بالقوه با استفاده از داده های مربوط به فعالیت های کشاورزی در فرایند تولید عملکرد را کاهش داده و جهت برای تولید شکلات در اینده را به همراه دارد. کلیدواژه ها: شکلات،قابلیت ردیابی،دانه های کاکائو،کیفیت مواد غذایی،بهینه سازی،زنجیره تامین.
    درباره ما
    Profile Pic
    تکنو مکانیک :: وبسایتی در زمینه ارائه و دانلود کتابها ، جزوه ها ،گزارش کار آزمایشگاه ، پروژه ها ، مقالات isi با ترجمه فارسی و تکنولوژیهای جدید در زمینه رشته های فنی و مهندسی به ویژه مکانیک می باشد.
    اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • دانلود رایگان مقالات ISI + خرید ترجمه فارسی

    آمار سایت
  • کل مطالب : 741
  • کل نظرات : 74
  • افراد آنلاین : 7
  • تعداد اعضا : 313
  • آی پی امروز : 63
  • آی پی دیروز : 96
  • بازدید امروز : 94
  • باردید دیروز : 181
  • گوگل امروز : 2
  • گوگل دیروز : 11
  • بازدید هفته : 1,267
  • بازدید ماه : 750
  • بازدید سال : 52,390
  • بازدید کلی : 4,954,251