loading...
تکنو مکانیک
کاظمی بازدید : 1052 چهارشنبه 1395/12/11 نظرات (0)
 
دانلود مقاله isi رشته برق و الکترونیک مدل چند کاره ذخیره سازی یونی-لیتیومی و تبدیل ولتاژ نوری انرژی خورشیدی

مقاله فارسي : مدل چند کاره ذخیره سازی یونی-لیتیومی و تبدیل ولتاژ نوری انرژی خورشیدی

مقاله انگليسي : MULTIFUNCTIONALMODULE LITHIUM-IONSTORAGE AND PHOTOVOLTAlC CONVERSION OF SOLAR ENERGY

رشته: برق و الکترونیک

مشخصات فايل ترجمه:  12 صفحه word

ترجمه چکيده مقاله:
حجم عظیمی از تحقیقات انجام شده در زمینه ی فتوولتاییک (انرژی الکتریکی حاصل از تابش نور) به گسترش ابداعات و خلاقیت ها در زمینه تکنولوژی مدل پایه اختصاص یافت است. اکنون کاربرد یک تابع ذخیره ساز انرژی بعنوان یک منبع تأمین توان الکتریکی غیر دائمی که بتواند بین بکارگیری منبع انرژی و تولید آن تعادل برقرار کند مدنظر است. یک سیستم فتوولتاییک در صورتی پدید می آید که تمام قسمت های تشکیل دهنده آن از جمله: صفحه خورشیدی، باتری، مبدل ها، بخش کنترلی الکتریکی و کابلها در یک مجموعه ی واحد کنار هم قرار بگیرند. تکنولوژی های متنوعی در زمینه ی باتری های بکار رفته در سیستم های فتوولتاییک فعلی وجود دارد که مشخصات شارژ و دشارژ مختص به خود را دارند. به نظر می رسد که تکنولوژی یون- لیتیوم به دلیل انرژی مفید بالا، چگالی انرژی زیاد، قابلیت شارژ کامل، طول عمر زیاد و منحنی توان خروجی استوانه ای یا منشوری، می تواند بهترین گزینه جهت طراحی باتری باشد. جهت بهینه سازی عملکرد باتری، شرایط گوناگونی مورد نیاز می باشد و با کنترل سیستم های زیرمجموعه، مجموعه مدل باتری و نیز ساختار پایه ای باتری، این بهینه سازی قابل دسترسی خواهد بود. سیستم مدیریت الکتریکی که در این مقاله ارائه گردیده، قصد دارد با مطرح نمودن پیشنهاداتی به بهینه نمودن عملکرد و نیز پروسه ی ساخت یک باتری کمک کند تا هم قابلیت اطمینان را در باتری بالا برده و هم هزینه ها را حداقل نماید. از سوی دیگر جهت رسیدن به یک سیستم مدیریت الکتریکی بهینه شده، بایستی مطالعاتی درباره ی الگوریتم توان بهینه ی شارژ و دشارژ در یک باتری یون- لیتیوم صورت پذیرد. این مقاله شکل جدیدی از یک مدل ترکیبی با چندین تابع مجتمع ساز را شرح داده و جهت نیل به این هدف از باتری یون-لیتیوم و الگوریتم های کنترلی جدید بهره گرفته است.
مقدمه:
مضمون تحقیقات ما یک پروژه ملی است که از ائتلاف دو آزمایشگاه محقق در زمینه انرژی خورشیدی , مصالح ذخیره انرژی و ساختار سیستم , و یک شرکت صنعتی متخصص در زمینه باتری ها  را تشکیل می شود. این پروژه به آژانس تحقیقات فرانسه (ANR) وابسته است . هدف کار ما این است که عملی بودن یک ایده جدید در زمینه سیستم های چند کاره ولتاژ نوری را نمایش دهیم . امروزه انرژی ولتاژ نوری (PV) سطح بالایی از امکانات رشد تکنیکی را دارد و دارای  راه حلهای جدیدی در قبال  مسئله مصرف کلی  انرژی می باشد .  به دلیل اینکه نیروی ولتاژ نوری در مبحثی درحال رشد سریع است, در نتیجه می تواند جهت استفاده در کاربرد های متفاوتی مورد بررسی قرار گیرد.
 
کاظمی بازدید : 781 چهارشنبه 1395/12/11 نظرات (0)
 
دانلود مقاله isi رشته برق و الکترونیک کنترل کننده پیشگویانه عصبی از یک کنترل بار فرکانس دو ناحیه ای برای سیستم قدرت به هم پیوسته

مقاله فارسي : کنترل کننده پیشگویانه عصبی از یک کنترل بار فرکانس دو ناحیه ای برای سیستم قدرت به هم پیوسته

مقاله انگليسي : Neural predictive controller of a two-area load frequency control for interconnected power system

رشته: برق و الکترونیک

مشخصات فايل ترجمه:  22 صفحه word

ترجمه چکيده مقاله:
مقاله حاضر كنترل بار فركانس  (LFC) را براى بهبود عملكرد ديناميك سيستم قدرت در محدوده وسيعى از شرايط اجرايى بررسى مي كند.اين مطالعه طراحى و كاربرد كنترل كننده پيش بینی شبكه عصبى  (NN-MPC) را در سيستم هاى قدرت بار فركانس دو ناحیه ای مطرح كرده است. كنترل کننده پيشگويانه مدل شبكه عصبى (NN-MPC)  پيش بينى مطمئن شبكه عصبى را با عملكرد خوب كنترل پيشگويانه مدل با استفاده از levenberg  غيرخطى-بهينه سازى marquardt تركيب مي كند.  كنترل كننده از انحراف خطاى ناحیه توان محلى به عنوان سيگنال فیدبک استفاده كرده است.  براى اثبات اثر كنترل كننده مطرح شده، سيستم قدرت دو ناحیه ای در محدوده وسيعى از شرايط اجرايى و تغيير پارامترهاى سيستم شبيه سازى شده است.  علاوه بر اين، عملكرد كنترل كننده مطرح شده با كنترل كننده منطقى فازى (LFC)  از طريق مطالعات شبيه سازى مقايسه شده است.  نتايج به دست آمده اثر و برترى روش مطرح شده را توضيح ميدهند.
كليد واژه: كنترل كننده پيشگويانه عصبی، كنترل پيشگويانه مدل، كنترل منطقى فازى، كنترل بار فركانس دو ناحیه ای
١. مقدمه: 
سيستم هاى قدرت بزرگ  معمولا از زیر سیستم های بهم پیوسته تشکیل شده اند.. ارتباط بين ناحیه های كنترل با استفاده از خطوط ارتباطی انجام شده است. هر بخش ژنراتور يا مولتى ژنراتور خود را داردو مسئول بار خود و تعاملات برنامه ريزى شده با بخش¬هاي مجاور است. زیرا سيستم قدرت معين بارگذاري هرگز ثابت نيست و براى اطمينان از كيفيت تأمين انرژى، كترل كننده فركانس بار براى حفظ فركانس سيستم در مقدار  عددى مطلوب مورد نياز است. دريافت شده است كه تغييرات در انرژى واقعى عمدتا بر فركانس سيستم اثر مى گذارند و انرژى مكانيكى ورودى به ژنراتورها براى كنترل فركانس انرژى الكتريكى ورودى استفاده شده است. در سيستم قدرت آزاد شده، هر ناحیه كنترل شامل انواع مختلف ناپايدارى ها و اختلالات مختلف در نتيجه افزايش پيچيدگى، مدل سازى سيستم، خطاها و تغيير ساختار سيستم قدرت است. سيستم قدرت خوب طراحى شده و اجرا شده بايد از عهده ى تغييرات در بار و اختلالات سيستم بر آيد و سطح بالا و قابل قبول كيفيت انرژى را در زمان حفظ ولتاژ و فركانس در محدوده هاى قابل تحمل فراهم آورد[1-3]
در طول دهه هاى اخير، استراتژى هاى مختلف كنترل براى LFC مطرح شده اند[10-1] اين تحقيق در نتيجه ى اين واقعيت است كه LFC تابع مهم را در فعاليت سيستم قدرت مى سازد كه هدف اصلى تنظيم انرژى خروجى هر ژنراتور در سطوح مطرح شده در زمان حفظ نوسانات فركانس در محدوده هاى پيش تعريف شده است. طرح هاى انطباقى و محكم براى برقرارى ارتباط با تغييرات در سيستم تحت استراتژى هاى LFC توسعه يافته اند [4-7]. الگوريتم متفاوت در[8] براى بهبود عملكرد سيستم هاى  قدرت چند ناحیه ای مطرح شده است. با در نظر گرفتن سيستم قدرت چند  ناحیه ای بر اساس LFC به عنوان طرح كنترل نامتمركز براى سيستم چند خروجى ، چند ورودى ، در [9] نشان داده شده است كه گروهى از كنترل كننده هاى محلى با پارامترهاى نتظيم شده ميتوانند ثبات و عملكرد كلى سيستم را تظمين كنند.
کاظمی بازدید : 708 چهارشنبه 1395/12/11 نظرات (0)
 
دانلود مقاله isi رشته برق و الکترونیک مدل سازی عددی پاسخ های Z-TEM (هوایی AFMAG) برای دستورالعمل استراتژی های اکتشاف

مقاله فارسي : مدل سازی عددی پاسخ های Z-TEM (هوایی AFMAG) برای دستورالعمل استراتژی های اکتشاف

مقاله انگليسي : Numerical modeling of Z-TEM (airborne AFMAG) responses to guide exploration strategies

رشته: برق و الکترونیک

مشخصات فايل ترجمه:  10 صفحه word

ترجمه چکيده مقاله:
اکتشاف معدنی با استفاده ازZ-TEM یا Z- Axis Tipper Electromagnetics ، یک سیستم AFMAG هوایی، بوسیله مدلسازی عددی انواع هدف بررسی می شود. مدلسازی عددی برای برنامه ریزی نقشه برداری در بررسی ارتفاع نقشه برداری، فاصله خطی و پاسخ های مورد انتظار هدف ها مورد استفاده قرار می گیرد. دانستن پاسخ Z-TEM یک نوع رسوب کشف شده، به تفسیر نتایج کمک می کند. مدلسازی عددی نشان می دهد که سیستم Z-TEM برای رسوب های عمیق و بزرگ از حساسیت پائین تا بالا مثل مس و رسوبات SETEX مناسب می باشد.
مقدمه:
Z-TEM بصورت تجاری از سال 2007 مورد استفاده قرار گرفت.  Exploration Syndicate and Geotech. تعدادی از نقشه برداری های تجاری و نمایش ها را که استراتژی کشف بر اساس انتخاب بهترین ناحیه را که خود بر اساس ارزیابی مدل های زمین شناسی و ارزیابی مناسب بودن Z-TEM برای نوع هدف خاصی می باشند را ارائه داده است.
Z-TEM زمین های فعال و طبیعی یا غیر فعال، زمین را به عنوان منبع انرزی ارسال شده استفاده می کنند. این زمین های طبیعی مسطح هستند و به علت رفتارشان در حالت پخش و انتشار، افقی هستند. هر زمین EM قائم بوسیله هدایت الکتریکی در زمین تولید می شود. سیستم Z-TEM  زمین EM قائم در امتداد خطوط نقشه برداری اندازه گیری می کند و از ایستگاه اصلی برای اندازه گیری زمین های افقی استفاده می کند.
مدلسازی عددی پاسخ های Z-TEM روی رسوبات به این منظور انجام می شود که با توجه و بررسی پاسخ های دریافتی از رسوبات، به تفسیر داده پرداخت. داده همچنین برای تعیین پارامترهای اخذ داده مانند فاصله خطی، فرکانس یا تکرارهای استخراج شده و ارتفاع نقشه برداری استفاده می شود. به این منظور تعدادی از رسوبات کلاس جهانی به عنوان رسوب مس SPENCE و رسوب سولفید حجیمRed Dog SEDEX برای شبیه سازی عددی انتخاب می شود.
 
کاظمی بازدید : 876 چهارشنبه 1395/12/11 نظرات (0)
 
دانلود مقاله isi رشته برق و الکترونیک قرار دادن خازن بهینه و اندازه در سیستم های توزیع نامتعادل با بررسی هارمونیک با استفاده از بهینه سازی ازدحام ذرات

مقاله فارسي : قرار دادن خازن بهینه و اندازه در سیستم های توزیع نامتعادل با بررسی هارمونیک با استفاده از بهینه سازی ازدحام ذرات

مقاله انگليسي : Optimal Capacitor Placement and Sizing in Unbalanced Distribution Systems With Harmonics Consideration Using Particle Swarm Optimization

رشته: برق و الکترونیک

مشخصات فايل ترجمه:  23 صفحه word

ترجمه چکيده مقاله:
نصب خازن های شنت در سیستم های توزیع مستلزم قرار دادن بهینه  و اندازه است. بیشتر هارمونیک ها به سیستم های توزیع تزریق شده است .اضافه کردن خازن های شنت ممکن است.منجر به اغتشاش سطوح بالا خط شود. مشکل قرار دادن خازن و به اندازه کردن یک ,مشکل غیر خطی  بهینه سازی است، با جایابی و توان نامی در خازن های شنت مقادیر گسسته می شوند. هدف به حداقل رساندن هزینه کل از لحاظ اتلاف توان حقیقی ان هم از خازن های شنت در حین عملیات جبران کننده و محدودیت های کیفیت توان است.این مقاله برای حل این مشکل بهینه سازی با استفاده از ازدحام ذرات را پیشنهاد می کند(PSO). یک روش گسسته ازPSO  ترکیب شده با یک توزیع شعاعی الگوریتم جریان قدرت  (RDPF) به صورت یک الگوریتم هايبريد PSOاست .(HPSO) قبلا به کار گرفته شده استبه عنوان یک بهینه ساز جهانی برای پیدا کردن راه حل بهینه جهانی، در حالی که اخیرا برای محاسبه تابع هدف و برای بررسی محدودیت های ولتاژ باس استفاده شده است.شامل وجود هارمونیک ها، توسعه HPSOبا یک الگوریتم جریان توان هارمونیک یکپارچه شده است. (HPF)
پیشنهاد(HPSO-HPF ) مبتنی بر  روشی تست شده در IEEE13باسسیستم توزع شعاعی است. (13-Bus-RDS) یافته ها به وضوح ضرورت شامل هارمونیکها در قرار دادن خازن بهینه و اندازه برای جلوگیری از هر گونه مشکلات احتمالی وابسته به هارمونیک ها را ثابت می کند.
 واژهای کلیدی –هارمونیک ها، ازدحام ذرات، خازن های شنت.
I.مقدمه:
خازن های شنت معمولا در سیستم های توزیع به منظور کاهش تلفات، بهبود پروفیل ولتاژ، و آزادسازی ظرفیت سیستم استفاده می شود.دستیابی به مزایای این چنینی در میان مزایای دیگر تا حد زیادی در مورد چگونگی  این خازن های شنت بهینه نصب شده بستگی دارد. مطالعات نشان داده اند.که حدود 13٪ از توان تولید شده به عنوان مصرف در سطح توزیع اتلاف می شود. علاوه بر این، با مصرف بارها، پروفیل ولتاژ تمایل به افت می کند همراه توزیع  سوخت در زیر محدودیت ها عامل قابل قبولی است. همراه با تلفات توان و افت ولتاژ، رشد فزاینده ای در برق تقاضا نیاز به ارتقاء زیرساخت های  سیستم های توزیع شده است. خازن های شنت می توانند کمک بزرگی در افزایش عملکرد سیستم های توزیع کنند سیستم های توزیع ذاتا به چند دلیل مجزا نامتعادل هستند.
 
کاظمی بازدید : 811 سه شنبه 1395/12/10 نظرات (0)
 
دانلود مقاله isi رشته برق و الکترونیک مبدل آنالوگ به دیجیتال خط لوله ای ADC

مقاله فارسي : مبدل آنالوگ به دیجیتال خط لوله ای ADC

مقاله انگليسي : Pipelined Analog-to-Digital converter ADC

رشته: برق و الکترونیک

مشخصات فايل ترجمه:  11 صفحه word

ترجمه چکيده مقاله:
مجموعه ای از تکنیک های توان پایین برای تشخیص طرح توان پایین در مبدل آنالوگ به دیجیتال (ADC) خط لوله مطرح شده است. این تکنیک ها شامل حذف S/H فعال، به اشتراک گذاری تقویت کننده عملیاتی (اوپامپ)  بین چندین بیت در هر مرحله مجاور، تکنیک تقویت کننده توان پایین، بازدهی بالا، نوسان بالا می باشند. همچنین، توپولوژی نمونه برداری جدید برای به حداقل رسانی خطای دستگاه توسط انطباق ثابت زمانی بین دو مسیر سیگنال ورودی مطرح شده است. همه این مهارت ها توسط شبیه سازی در طرح ADC  40MHz 11-bit 1.8V در فرایند CMOS 0.18 µm با انتشار توان 21mW، نسبت سیگنال به نویز و اغتشاش (SNDR) به اندازه 65 دسی بل، تعداد موثر بیت (ENOB) 10.5-bit، محدوده داینامیک آزاد کاذب (SFDR) 78dB ، اغتشاش هارمونیک کل (THD) -75.4-dB، نسبت سیگنال به نویز (SNR) 64.5 dB و رقم شایستگی (FOM) 0.18 pJ/step ، بررسی می شوند. 
کلیدواژه: مبدل آنالوگ به دیجیتال، ADC خط لوله ای، امپلی فایر با نوسان بالا، توان پایین، SHA پایین، خط لوله، به اشتراک گذاری تقویت کننده عملیاتی. 
1.مقدمه:
مبدل های آنالوگ به دیجیتال توان پایین (ADC) با وضوح 10-12 بیت و نرخ های نمونه برداری ده ها مگاهرتز به صورت یکی از مولفه های مهم در کاربردهای تجاری قابل حمل یا اجرا شده با باتری مانند ارتباطات داده ای و سیستم های پردازش سیگنال تصویر شناخته می شوند. اخیرا، تکنولوژی های توان پایین زیادی پیشنهاد می شوند و در طرح های متععد مورد بررسی قرار می گیرند. با این حال، معماری جاگذاری زمان براحتی توسط عدم انطباق های آفست (جبران) و بهره همانند خطاهای شکاف بین کانال های جاگذاری محدود می شود. کارایی معماری شبه دیفرانسیلی در مقایسه با معماری کاملا دیفرانسیلی، به ولتاژ حالت رایج، زیرلایه یا نویز منبع توان حساس می باشد.
 

تعداد صفحات : 149

درباره ما
Profile Pic
تکنو مکانیک :: وبسایتی در زمینه ارائه و دانلود کتابها ، جزوه ها ،گزارش کار آزمایشگاه ، پروژه ها ، مقالات isi با ترجمه فارسی و تکنولوژیهای جدید در زمینه رشته های فنی و مهندسی به ویژه مکانیک می باشد.
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • دانلود رایگان مقالات ISI + خرید ترجمه فارسی

    آمار سایت
  • کل مطالب : 741
  • کل نظرات : 74
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 313
  • آی پی امروز : 34
  • آی پی دیروز : 85
  • بازدید امروز : 280
  • باردید دیروز : 660
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 12
  • بازدید هفته : 2,427
  • بازدید ماه : 5,185
  • بازدید سال : 56,825
  • بازدید کلی : 4,958,686